Opinie o Nas
 




 

Substral Ekstrakt z pokrzywy jako stymulator wzrostu dla owoców, warzyw i kwiatów 1 L

  • Add feedback:
  • Kod towaru: 5907487102690
  • Manufacturer: Substral
  • Availability: None

  • Net Price: €4.30
    €4.64
  • Out of stock
  • szt.

Substral Ekstrakt z pokrzywy jako stymulator wzrostu dla owoców, warzyw i kwiatów 1L

Pokrzywa Stymulator Wzrostu to produkt naturalny - BIO. Ekstrakt z pokrzywy wzmacniający całą roślinę, stymuluje ukorzenianie, wzrost, kwitnienie i owocowanie. Wydajny koncentrat przeznaczony do owoców, warzyw, kwiatów.

  • Pojemność: 1L

Kiedy stosować: cały rok

Cechy produktu

  • 100% naturalny
  • BIO
  • szeroki zakres działania
  • zarówno do podlewania jak i oprysku

Opis produktu

Pokrzywa BIO Stymulator Wzrostu świetnie sprawdzi się jako nawóz do pomidorów, ogórków, kapusty i innych warzyw, jak również krzewów i drzew owocowych. Możemy nim również nawozić rośliny kwitnące, drzewa i krzewy ozdobne, róże. Gotowy nawóz z pokrzywy stymuluje i wzmacnia całą roślinę, poprawia ukorzenianie oraz przyspiesza wzrost. Efektem jest zdrowy i bujny wzrost roślin, obfite kwitnienie i owocowanie. Ten ekstrakt z pokrzyw można stosować do podlewania roślin jak i do oprysku.

Stymuluje ukorzenianie, wzrost, kwitnienie i owocowanie. 100% naturalny.


Jak stosować

Opryskiwanie roślin

Zalecane stężenie 25-50 ml środka w 1 litrze wody. Zalecana ilość cieczy użytkowej: 5-10 litrów na 100 m2 , w zależności od wielkości i zagęszczenia roślin. Zabieg wykonywać co 10-14 dni przez cały okres wegetacji.

Podlewanie roślin

Zalecane stężenie 50-100 ml środka w 1 litrze wody, w zależności od wielkości roślin. Zalecana ilość cieczy użytkowej: 50-100 ml na roślinę, w zależności od wielkości roślin. Podlewać co 10-14 dni, pierwsze podlanie bezpośrednio po sadzeniu roślin.

Sporządzanie cieczy użytkowej

Odmierzoną ilość środka wlać do zbiornika z wodą i dokładnie wymieszać. Opróżnione opakowanie przepłukać, a popłuczyny wlać do zbiornika z cieczą użytkową. Po pracy aparaturę dokładnie wymyć.


This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to use of cookies. More information can be found in the Privacy Policy.