Opinie o Nas
 




 

Preparat do zakiszania, Can Agri 100g na 10 ton


  • Netto-Preis: €8,11
    €9,65
  • Nicht verfügbar
  • szt.
  • Zakiszacz mikrobiologiczny 100g
  • 5 gatunków bakterii fermentacji mlekowej
  • 600 tys. bakterii/1g zakiszanego surowca
  • Idealnie zakisza: motylkowe, zboża, trawy, kukurydzę, wysłodki.

Większa wartość pokarmowa kiszonki i znaczna poprawa jakości przez: 

  • Ukierunkowanie procesów fermentacyjnych w zakiszanej masie
  • Szybkie obniżenie pH kiszonki
  • Hamowanie rozwoju pleśni i drożdży w kiszonce (mniej mikotoksyn)
  • Zwiększenie stabilności kiszonki
  • Poprawę smakowitości

Preparat zawiera właściwy poziom bakterii do zakiszania w optymalnych i mniej sprzyjających warunkach pogodowych i technologicznych. Pozwala on uzyskać szybkie przejecie do pH poniżej 4, a tym samym uniknięcia niepożądanej fermentacji i strat składników pokarmowych zakiszanych roślin. Preparat w swym składzie zawiera mieszankę bakterii efektywnie poprawiających proces zakiszania, a wzajemne oddziaływanie i współdziałanie poszczególnych szczepów bakteryjnych potęguje ich skuteczność działania.

  • Inokulant jest w proszku do stosowania w postaci roztworu wodnego: 500g / 50 litrów lub 100g / 10 litrów wody
  • Stosować za pomocą aplikatora lub spryskiwać ręcznie warstwy na pryzmie lub w silosie.
  • Trwałość roztworu roboczego wynosi 48 godzin.

Durch die Nutzung der Website erklären Sie sich mit der Verwendung vo Cookies einverstanden, von denen einige bereits in Ihrem Browser gespeichert sein können. Mehr Informationen dazu finden Sie in de Datenschutzpolitik.